Roliga minnen

Det vara kul att åka på båttur i stockholm när jag var liten, det var något vi brukade göra nån gång per år i alla fall. Det var jätte kul och något som vi gärna gjorde. Det var ju oftast en dagstur eller med en övernattning och det var ju också kul.
Ja det är härligt med minnen och et man har med sig med dom. Ja man vill ju gärna ha dom och tänka på dom när man känner att man behöver det och det är ju en sysselsättning i sig.

Bra att skapa bra minnen

Ja det finns många bra minnen som man kan skapa och som är värda att skapas, så det är ju kul att göra det åt andra åt barn till exempel. Se till att dom får fina och härliga minnen som man vill att dom sak bära med sig hela livet och det kan man ju göra genom att ta med dom på en båttur i Stockholm så att dom får njuta och ha kul för en dag.
Ja det finns så många olika saker som man kan göra och hitta på som är så roliga och skojiga att göra. Många saker som är roliga och som man kanske inte har gjort på massor med år, det är lite kul att göra såna saker som man gjorde när man var liten och att nu när man är äldre att få pröva på dom igen. Ja det är verkligen kul och något som man bör göra oftare.
Så man kan passa på att göra det när man känner att man vill göra något lite extra kul med barnen eller om man lånar något syskonbarn eller liknade. Det kan bli hur kul som helst, ofta är det en själv som har som roligast genom att man får vara barna för en stund igen.